nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Köszönjük Dórika jól van! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Köszönjük Dórika jól van!
Dóri őssejteket kapott az elmúlt három hét során több alkalommal.

– Köszönjük, Dóri jól van! – írta Kínából Gombainé Mátyási Mária, a kilenc éves lábatlani kislány édesanyja. Dóri őssejteket kapott az elmúlt három hét során több alkalommal.

A legutóbbi beavatkozást – a hét közepén – a kórház főorvosa végezte el a kislányon. A negyedórás műtét után hatórás megfigyelésre az őssejt transzplantációs osztályon helyezték el a gyereket, aki azután már utazhatott is a családot befogadó magyar orvosasszony pekingi otthonába.

Az elmúlt napokban a tankönyvek is előkerültek a bőröndből. Dóri gyakorolta az írást és az olvasást is. A Kínai Magyar Nagykövetség meghívására az október 23-i ünnepségen is részt vettek a követség épületében, ahol végre sok magyarral találkozhattak. A fogadáson finom ételek, csábító süteményeket kóstoltak. Gombaiék október 29-én, szerdán indulnak haza Kína fővárosából.

forrás: www.kemma.hu


[ 2008.10.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek