nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Köszöntő oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Köszöntő
Lábatlan Város Önkormányzata nevében tisztelettel köszöntjük a Szociális Munka Napja alkalmából a szociális és gyermekvédelmi területen dolgozókat!

KÖSZÖNTŐ A SZOCIÁLIS MUNKA NAPJA ALKALMÁBÓL

Lábatlan Város Önkormányzata nevében tisztelettel köszöntjük 2015. november 12-e, a Szociális Munka Napja alkalmából a szociális és gyermekvédelmi területen dolgozókat!

Őszinte megbecsülésünket fejezzük ki azoknak, akik nap mint nap hitükkel és meggyőződésükkel azon fáradoznak, hogy a rászorulóknak – legyen az gyermek, felnőtt, időskorú, fogyatékos, hajléktalan – az emberi méltóságot tiszteletben tartva adják meg a tőlük telhető segítséget. Azok előtt a szociális és gyermekvédelmi területen feladatot ellátó kollégák előtt tisztelgünk, akik nélkül nem lenne működtethető a szociális és gyermekvédelmi ellátó rendszerünk.

Nagyra értékeljük az e területen dolgozók kimagasló társadalmi hasznosságú tevékenységét, akik napi kapcsolatban vannak a város szociálisan érintett lakosaival. E kollégák segítsége nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a város képviselő-testülete által elfogadott szociálpolitika és gyermekvédelmi politika minél teljesebb mértékben megvalósuljon.
Lábatlan Város Önkormányzata
Képviselő-testülete nevében:
Dinnyés István
polgármester

[ 2015.11.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-