nyitólap
webtérkép
mailküldés
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Közhasznúsági jelentés 2008. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
február 2021
előre
Közhasznúsági jelentés 2008.
A Lábatlani Református Egyházközség Működésének és Társadalmi, Egyházi, Karitatív Célkitűzéseinek Támogatására Alapítvány közhasznúsági jelentése

Alapítványunk 2009. évben határidőre eleget tett a jogszabályi előírásokban rögzített adóhatóság felé történő jelentési kötelezettségének a 2008. évre vonatkozóan.

A 2008. év gazdálkodási adatait és a beszámolót az Alapítvány Kuratóriuma 2009. március 30-án megtartott ülésén 1. napirendi ponttal tárgyalta és egyhangúan fogadta el. Amint az előzőekben részletezett számszaki adatokból kiderül, a 2008. évben az Alapítványnak adományokból 9.000.-Ft bevétele származott. A NCA Nemzetközi Civil Kapcsolatok és Európai Integráció Kollégiuma, valamint a Közép-Dunántúli Regionális Kollégium pályázatain összesen 1.160.000.-Ft-ot nyertünk el (780.000.-Ft-ot a Nemzetközi Kollégiumtól, 380.000.-Ft-ot a Közép-Dunántúli Kollégiumtól).
Banki kamatból 601.-Ft, kirándulásra való befizetésekből 41.400.-Ft, 1%-os felajánlásokból pedig 182.428.-Ft bevételt könyveltünk el.
 Bővebben...

Közhasznú eredménylevezetés 2008.

Közhasznúsági beszámoló mérleg 2008.

[ 2009.04.27. ]

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.

Nincsenek még hozzászólások!