nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Közlekedési oktatás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Közlekedési oktatás
Az Egy Iskola- Egy Polgárőr mozgalom keretében a régi Petőfiben a tanévkezdés utáni szokásos közlekedési oktatást szervezett a polgárőrség

Óvári Zsuzsa kérésére a polgárőrség megszervezte a játékos oktatást.

Elhoztuk a megyei szövetség közlekedési parkjának egy részét. /közlekedési táblákat, elektromos kismotorokat, stb./ Rendőri segítséget kérve, velük közösen oktattuk ki a gyerekeket.

Koloszár Krisztián főtörzsőrmester körzeti megbízott, aki az Iskola Rendőre is, megtervezte a versenypályát. Az Egyetértés SE emberei pedig kérésünkre fel is festették.

A verseny közben megjelent a járőr kocsi is. Rádai István főtörzsőrmester és Horváth Lajos főtörzsőrmester bemutatta a járőr kocsit, és felszereléseit a gyerekeknek.

Így a gyerekek játékos formában elsajátíthatták a gyalogos és kerékpáros közlekedés alapvető szabályait. Az elsősöknek a polgárőrség gyermekméretű sárga mellényeket ajándékozott. A rendőrségtől hasznos kifestő füzeteket kaptak. Az oktatás végén pedig a legügyesebbek apróbb ajándékokat kaptak a polgárőrségünktől.

Az önkormányzat gépkocsija pedig Sárisápról ide, és visszaszállította a közlekedési parkot. Itt köszönöm meg mindenki segítségét azoknak, akik tevőlegesen is tettek azért, hogy ilyen jól sikerült az oktatás.

Ami rajtunk múlt azt megtettük, most a szülőkön a sor, hogy a most kapott alapokra építve továbbfejlesszék a gyerekek közlekedési ismereteit.

Balesetmentes közlekedést kívánva:

Bárdos Zoltán a polgárőrség elnöke


[ 2009.09.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
rendőrautóban
a jövő polgárőrei
Erzsi motoroztat
készülődés
pálya másik fele
még egy ajándék
rendőrautó
Ági néni
Krisztián meg Bárdos oktat
köszöntöm a gyerekeket
az elsősök
megjött a járőr villogó+sziréna
Sorin oktat
ő még csak nézelődik
polgárőrök
árnyékban
ajándék kifestők a rendőrtől
zsongás
a kezdet Zsuzsával
a pálya
megbeszélés
golyóálló mellény
Ági osztálya
a polgárőrök már nem férnek be
oktatás
az ötletgazda
ajándékok