nyitólap
webtérkép
mailküldés
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Közlemény oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
március 2021
előre
Közlemény
Rendkívül népszerűek a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet-program keretében meghirdetett pályázatai.

A mai napon (2014. február 3. 18.00 óra) a létszámkeret kimerülése okán, a pályázati határidők lejárta előtt, lezárásra kerültek a nagycsaládosok és a fogyatékossággal élők számára hirdetett lehetőségek is.

Az Erzsébet-program 2014. évi pályázataira a korábbi évekhez viszonyítva lényegesen gyorsabban és többen jelentkeznek. Idén a Programra 3,5 milliárd forint áll rendelkezésre, amelyet az Alapítvány az Erzsébet-utalvány forgalmazásának pénzügyi eredményéből biztosít.
A nagycsaládosok számára meghirdetett szociális üdülési pályázatra mintegy 43 ezer jelentkezés érkezett, a fogyatékossággal élők pedig 6 ezren jelentkeztek az Alapítvány által biztosított pihenésre.
Az Alapítvány számára nagy örömet jelent, hogy az idei évben még több nagycsaládosnak és még több fogyatékossággal élőnek tud üdülési, pihenési lehetőséget biztosítani az Erzsébet-program keretében.
A szociális üdülési pályázatok mellett az Erzsébet-tábor kiírásai is rendkívül népszerűek, így már sok táborra elfogytak a helyek, de nyitva állnak még többek között a sportolni vágyó diákok számára meghirdetett táborok, a hatféle speciális sporttábor, a művészetek kedvelőit zenei és népi mesterségek tábora várja, de van még hely többek között a PontyVelem horgásztáborban, illetve a hat leghátrányosabb kistérségben élő gyermekek számára meghirdetett Napközi Erzsébet-táborban is.
Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány

[ 2014.02.06. ]

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.

Nincsenek még hozzászólások!