nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Közmeghallgatás kerékpárút építés engedélyezése során oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Közmeghallgatás kerékpárút építés engedélyezése során
A Közlekedési Felügyelőség a kerékpárút engedélyezése során közmeghallgatást tart június 9-én 10 órakor a Polgármesteri Hivatalban.

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége 2011. június 9-én 10 órakor helyszíni szemlét és közmeghallgatást tart Lábatlan Város Polgármesteri Hivatalában (2541 Lábatlan, József A. u. 60.) a Lábatlan, 10. sz. főút jobb oldalán az 58+454,8 - 59+650 km sz. között egyesített gyalog és kerékpárút kiépítésének engedélyezése tárgyában.

A hirdetmény itt olvasható.


[ 2011.06.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek