nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Közműfejlesztési hozzájárulás visszafizetés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Közműfejlesztési hozzájárulás visszafizetés
Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a magánszemélyek által fizetett csatorna érdekeltségi (közműfejlesztési) hozzájárulás 15 %-át a 89/1991.(VII.12.) sz. Korm. rendelet alapján visszafizetjük. A visszafizetést utcánként, a Polgármesteri Hivatal pénztárában a megjelölt napokon de. 9 órától 12 óráig, délután 13.30-tól 15.00 óráig teljesítjük.

November 18-án: Ady E., Arborétum, Bajcsy-Zs., Balassi B., Bartók B., Damjanich, Fürst S. utca, Dózsa Gy. út

November 20-án: Gerecse, Gyűrűs, Hársfa, Honvéd, Hunyadi, Jókai, Kamberek, Kálvária, Kertalja, Kossuth L., Mandulás utca, József A. út

November 25-én: Munkácsy, Őrhegyi, Paprét, Petőfi, Piszkei, Rozália utca és Rákóczi F. út

November 27-én: Rózsa F., Sallai, Ságvári, Somogyi, Szabadság, Szűk, Templomalja, Tompa M., Vasút és Zsebeházi utca.
[ 2003.11.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek