nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Közterület oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Közterület
A felszólítottak nagy része megszüntette az engedély nélküli közterület-használatot Lábatlanon.

2008. március 13-án az Polgármesteri Hivatal munkatársai helyszíni bejárást tartottak Lábatlan területén, az engedély nélküli közterület-használat ellenőrzése céljából. Az érintettek nagy része 30 napnál régebben gépjárművet, sokan évek óta építőanyagot, szemetet, beton idomokat, vagy tüzifát tartottak közterületen.  Az engedéllyel nem rendelkező lakosok 1 hónapot kaptak arra, hogy rendezzék az engedély nélkül használt  területet, vagy  közterület-használati engedélyt kérjenek a polgármestertől.

stopA 2008. április 14-i visszaellenőrzés során a felszólított lakosok 90%-a megszüntette az engedély nélküli közterület használatot. Azokban az esetekben, ahol a levél nem vezetett eredményre, ott szabálysértési eljárást indítottunk, az érintettek pénzbírságra számíthatnak.

Az egy hónap múlva esedékes újabb ellenőrzések során a közterületen történt hulladéklerakásokat mérjük fel, különösen a Piiszkei ltp.  és a Rózsa F. u. közelében, ugyanis néhányan a lakásfelújításból, vagy kerti munkákból származó törmeléket, kerti hulladékot rendszeresen önkormányzati  zöldterületen helyezik el, jelentős többletmunkát okozva ezzel a Városgazdálkodásnak.

Polgármesteri Hivatal

Archívum


[ 2008.04.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek