nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Közterületek ellenőrzése oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Közterületek ellenőrzése
Helyszíni ellenőrzések a tisztább, rendezettebb közterületekért-a szabálysértők felszólítást kapnak

Az önkormányzat célul tűzte ki a közterületek városi szintnek megfelelő gondozását, rendben tartását, melynek megvalósításához szükséges a tulajdonosok, lakók segítsége is.

Rendezett közterületek
2009. november 2-tól a Lábatlan településőre a szabálytalan közterülethasználat ellenőrzése céljából helyszíni bejárást hajtottak végre. A közterületet engedély nélkül használó lakosok felszólítást kapnak a szabálytalan állapot megszüntetése érdekében. Amennyiben a közterületen engedély nélkül tárolt anyagot a tulajdonos a10 nap múlva esedékes visszaellenőrzésig nem szállítja el, úgy szabálysértési bírságra számíthat, melynek összege 30.000 Ft-ig terjedhet.
A közterület-használatot szabályozó helyi rendelet értelmében, ha a kifogásolt anyagot a tulajdonos  továbbra is közterületen kívánja tárolni, akkor közterület-használati hozzájárulást szükséges beszereznie, melynek megadásáról a polgármester dönt.
Kérjük az érintetteket, gondoskodjanak a közterületen tárolt anyagok elszállításáról, vagy a szükséges negedély beszerzéséről!


[ 2009.11.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-