nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Közúti ellenőrzések oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Közúti ellenőrzések
Fokozott közúti ellenőrzéseket tartanak esztergom polgárőrei és rendőrei, nem csak a város közútjain, hanem a település lakótelepein és parkolóiban is

Közúti ellenőrzések Esztergomban és környékén

Fokozott közúti ellenőrzéseket tartanak esztergom polgárőrei és rendőrei. A szervezet tagjai a közös szolgálatok során, rendszámfelismerő rendszer segítségével ellenőrzik a járművezetőket. Az autókat nem csak a város közútjain, hanem a település lakótelepein és parkolóiban is vizsgálják.

A tapasztalatok szerint a leggyakoribb problémát a gyorshajtás és a kocsik felszerelésének hiánya szokta okozni a környéken.

Együttműködési szerződés értelmében az Esztergomi Polgárőr Egyesület és Dömösön is teljesít szolgálatot. A megállapodás értelmében a királyvárosi polgárőrség hétvégenként a helyi közterület felügyelet mellé polgárőröket biztosít a szolgálatteljesítésekhez. A csoportok célja a település közrendjének és biztonságnak megőrzése, valamint a faluban elszaporodó illegálisan parkoló autók felderítése. A programba a pilismaróti polgárőrség tagjai is részt vesznek.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.08.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-