nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / KRESZ-verseny után jöhetett a palacsintasütés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
KRESZ-verseny után jöhetett a palacsintasütés
Vidám napot tölthettek el a vakációzó gyerekek és ráérő szüleik csütörtökön a Gerenday-arborétum árnyas fái alatt.

Lábatlan | Vidám napot tölthettek el a vakációzó gyerekek és ráérő szüleik csütörtökön a Gerenday-arborétum árnyas fái alatt.

A sportos napon a bátrabbak természetesen kimerészkedtek az aszfaltra is, például, hogy KRESZ-versenyen kerékpározzanak, kosárlabdázzanak. Időben megérkezett a csocsó, majd a pingpongasztal, a drog ártalmaival foglalkozó totószelvények több tucatja is.

Az esemény házigazdája Az Esztergom-Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás anyagi támogatásával az Esztergom és Térsége Közbiztonságáért Alapítvány, a mikrotérségi feladatokat ellátó Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat és a Magyar Máltai Szeretszolgálat esztergomi szervezete volt. Közreműködőként segítette a nap sikerét az ÁNTSZ dorogi szervezete és a lábatlani polgárőrök csapata.

A kavalkád egyik legjobb pillanatait az ebéd jelentette. A gulyást az ötgyermekes családanya, Teiter Jánosné ízesítette fínomra. A palacsintákat az ügyesebbek maguk süthették meg. A nap a kistérségi társulás Duna-mobil elnevezésű programjának első eseménye volt. Folytatás július 23-án Bajóton, aztán 30-án Esztergomban, a kertvárosi Féja Géza Művelődési előtti területen.

Fenyvesi Károly

Forrás: www.kemma.hu


[ 2009.07.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek