nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Kuckó oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Kuckó
A Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat szakmai beszámolója a 2007. évi munkájáról

A teljes szakmai anyag megtekintése... 

Tapasztalatunk azt mutatja, hogy a programok szervezésének helyszíne meghatározza a programra ellátogató családok, gyerekek hovatartozását. Egyértelművé vált, hogy a helyben lakó gyermekek jelentősen nagyobb számban látogatják a programot, ez nyilvánvalóan az utazás miatt alakul így. Ezért döntöttünk úgy, hogy csak a nyárzáró program helyszíneit változtatjuk évente. Karácsonyi ünnepségünket mindig nagy érdeklődés kíséri, ezért a két városban Lábatlanon és Nyergesújfalun, valamint Bajóton is külön – külön kerül megrendezésre. A civil szervezetek sokat segítenek az ünnep hangulatának emelésében. Lábatlanon már több éve a Lábatlanért Hölgy Klub járul hozzá süteménnyel és üdítővel, több szülő maga is készített süteményt. Nyergesújfalun a városban aktívan tevékenykedő Vöröskereszt járul hozzá a hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyának szebbé tételéhez. Egész évben gyűjtjük a játékokat, amelyek a fenyőfa alatt várják „új gazdájukat”. A gyermekek verset mondanak, énekelnek. 

A teljes szakmai anyag megtekintése...

Csillag Erika

Intézményvezető

Írjon nekünk levelet!

Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat honlapja


[ 2008.05.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-