nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Küldjön képeslapot ismerőseinek, barátainak weboldalunkon keresztül! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Küldjön képeslapot ismerőseinek, barátainak weboldalunkon keresztül!
Új szolgáltatással bővült honlapunk kínálata. A Médiatárban már elérhető az e-card funkció, mellyel barátainak, ismerőseinek küldhet elektronikus képeslapot - üdvözlő szöveggel, lábatlani fényképekkel. A program igénybevételéhez mindössze a címzett e-mail címének ismerete szükséges. Lehetőség van a képeslap időzített postázására is, ebben az esetben az előre beállított időpontban küldi el a rendszer a választott képeslapot a megadott címre. Reméljük egyre többen használják majd új szolgáltatásunkat is !
Képeslapküldés[ 2005.07.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek