nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Kupakgyűjtés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Kupakgyűjtés
Megható: beteg magyar kislányért fogtak össze Szlovákiában - a komáromi régió valamennyi településén kezdték gyűjteni a kupakokat

Közel három tonnát nyom az a kupakmennyiség, amelyet szerdán vehettek át Gombaiék. A forintokra váltható segítséggel Gombai Dórika, a középsúlyos értelmi sérült kislány tovább fejlődhet.
A felvidéki Delta regionális hetilap kezdeményezésére a komáromi régió valamennyi településen kezdték gyűjteni a kupakokat az elmúlt hetekben. Párkánytól Nagymegyerig szinte minden falu részt vett a nemes akcióban. Óvodák, iskolák, kórházi osztályok csatlakoztak a gyűjtéshez. Alig néhány hét alatt annyi kupak gyűlt össze, hogy egy teherautó is kevés volt ahhoz, hogy Lábatlanra szállítsák a kupakmennyiséget. Az összefogás példaértékű.

Dórika néhány hónapja egy különleges tanulási képesség fejlesztésen vesz részt, amely nagyon hatásosnak bizonyult. A folytatáshoz jól jött a segítség, hiszen a kupakok forintokat érnek, amelyet a szülők hálásan fogadtak.

Gombainé Mátyási Mária, az édesanya elmondta: – Hihetetlen mennyi ember mozdult meg Dóriért. Annyira megható volt, ahogy a teherautó, tele kupakokkal begördült a házunk elé, és nagyon lelkes határon túli embertársainkat ennyire meghatotta, és megmozdította Dóri sorsa. Nagyon hálásak vagyunk érte!

A több tonnányi kupakot a Delta hetilap főszerkesztője Czigler Mónika és Böröczky József szerkesztő adták át szerdán a kislánynak.

M.T.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2009.09.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek