nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Kutyatulajdonosok figyelmébe oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kutyatulajdonosok figyelmébe
Tisztelt Kutyatulajdonosok!

Településünkön egyre több kóbor kutya található, a legtöbbnek azonban tulajdonosa van. A Polgármesteri Hivatal erejétől függően befogja a kóbor állatokat, megelőzve ezzel az esetleges támadásokat. Amennyiben az ebek tulajdonosának kiléte kiderül, úgy a befogás és az esetleg a kutya által okozott kár a tulajdonost terheli, illetve szabálysértési eljárás keretén belül 30000 Ft-ig terjedő pénzbírsággal sújtható. Kérünk mindenkit, hogy vigyázzon kutyájára, ne engedjék szabadon kóborolni őket a településen, mindenki biztonsága érdekében.

Együttműködésüket köszönjük!

Polgármesteri Hivatal

[ 2003.11.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek