nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Küzdősport bemutató oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Küzdősport bemutató
A Lábatlani Judo Szakosztály az Európa Napok keretében nemzetközi versenyre és bemutatóra hívja meg az érdeklődőket.

Meghívó!

 

Szakosztályunk, az Európa napok keretében, május 2-án Lábatlanon a Gerenday kertben, szabadtéri nemzetközi csapatversenyt és bemutatót tart, 10 órától 15.30-ig.

A versenyen Pezinok, Galánta, Gúta Szlovák csapatok, valamint az Oroszlányi judo klub versenyzői versenyeznek a Lábatlani judosokkal. A rendezvényre mindenkit szeretettel várunk. A mérkőzések között bemutatók lesznek, ovis judosok, dobás bemutató, esés bemutató, önvédelmi bemutató, forma gyakorlat bemutetó.

 

Fizel József edző

III. dan


[ 2009.04.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek