nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Lábatlan 35 - teljesítménytúra oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lábatlan 35 - teljesítménytúra
Idén augusztus 30-án rendezik a Lábatlan 15 és Lábatlan 35 teljesítménytúrákat, ahol Tatabányáról Lábatlanra kell 9 óra alatt eljutni.

Túrabeszámoló:

"Átmentünk pár kapunak nevezett mütárgyon, majd egy hihetetlen hosszú kerités mellett haladva az út hatalmas szemü málnások mellett vezetett le Lábatlanra. A város melletti tetőről szép kilátás nyilt a Dunára, a közelben arató traktorost irigyeltem a munkakörnyezete miatt,aztán mikor leértünk ott várt a behütött sör a cél felé vezető úton lévő kisboltban."

Lábatlan 35 teljesítménytúra
időpont: 2009.08.30

útvonal: Tatabánya Csemetekert-Vaskapu-Halyagos-Vértestolna Fábián-kő-Bánya-hegy-Gerecse-tető -  Kis-Gerecse - Vízválasztó - Domoszló-tető -  Szágodó-  Kan-berek Piszke

Indulás: Tatabánya, Turul parkoló
Érkezés: Piszke vm.
7:30-9:30 óra

nevezés: 400 Ft/fő 33.1 km 895 m

szintidő: 9 óra

MTSZ 67.5 pont

Részletek...

Túrabeszámolók...


[ 2009.07.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek