nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / LÁBATLAN CSELGÁNCS KUPA EREDMÉNYEI oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
LÁBATLAN CSELGÁNCS KUPA EREDMÉNYEI

LÁBATLAN KUPA
NEMZETKÖZI CSELGÁNCS VERSENY LÁBATLANON
Ebben az évben 8. alkalommal rendezte meg szakosztályunk a Lábatlan Kupa Gyermek, Diák, Serdülő Nemzetközi cselgáncs versenyt. Versenyünket három szlovák csapat tisztelte meg: Arkadia, Pezinoki Judo Club, Sokol Bratislava. Idén részvételi rekordot döntöttünk 21 szakosztály 243 judokája vett részt a versenyen.
A verseny előtt a lábatlani ovis judosok mutatták be tudásukat, nagyon ügyesek voltak, ezért mindenkit éremmel jutalmaztunk. A szakértő közönség vastapssal köszönte meg a bemutatót.
A versenyt Schrenk Péter egyesületi elnök nyitotta meg.
Több súlycsoportban, nagyon színvonalas mérkőzések voltak. A Lábatlaniak közül ki kell emelnem Willinger Ivettet, aki a Diák „A” és a Serdülő korosztályban is nyerni tudott, valamint Hédai Melániát, akit tavaly november óta nem tudtak megverni. Most két súlycsoporttal a saját súlya fölött is nyerni tudott.


További képek a képgalériából.

Eredményeink:
1. helyezettek: Hédai Melánia, Krajcsovszky Bence, Orsós József, Willinger Ivett (diák és serdülő korosztályban egyaránt)
2. helyezettek: Nagy Márk, Krisztián Izabella, Hédai Mónika, Orsós József, Nagy István, Kovács János
3. helyezettek: Kéner Gergő, Kéner Balázs, Kovács Krisztián, Nagy Márk
5. helyezettek: Molnár Tamás, Krajcsovszky Bence


Támogatóink:
Polgármesteri Hivatal, Gyüép Kft., Gáz-Tech Kft., Endrédi Zoltán, Gibusz Emil, Lábatlan Nagyközség Közösségi Céljaiért Alapítvány, Fehér Ádám, Forest Papír Kft.

A verseny rendezésében nagyon sokat segített a jól működő szülői munkaközösség és a versenyző gárda. Köszönjük az eddigi segítséget és bízunk a további támogatásukban.

Fizel József
Edző, 2 Danos Mester


[ 2005.04.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek