nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Lábatlan Önkormányzata 2003. évi költségvetésének tervezete oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lábatlan Önkormányzata 2003. évi költségvetésének tervezete
Tisztelt PGB !

Az államháztartásról szóló, többször módosított 1992. évi XXVIII. törvény 71. §-a alapján a jegyző által elkészített költségvetési rendeletet – tervezetet – a polgármester február 15-ig terjeszti a Képviselő Testület elé.

2003. évi költségvetés tervezése

Önkormányzatunk 2003. évi költségvetése az elmúlt évekhez hasonlóan készült el. A költségvetés az önkormányzati pénzügyi gazdálkodás középpontja. Legésszerűbb formájában az önkormányzat feladataihoz és tevékenységéhez kapcsolódó tervezett bevételek és kiadások átfogó listája a következő pénzügyi évre.

[ 2003.04.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek