nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Lábatlan után Nyergesújfalun is lesz bölcsőde oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Lábatlan után Nyergesújfalun is lesz bölcsőde
Lábatlanon a tervek szerint szeptemberben indul a bölcsődei csoport, Nyergesújfalun rendkívüli ülésen döntöttek az ellátásról.

Képek a lábatlani bölcsődéről:

Roy Tanck's Flickr Widget requires Flash Player 9 or better.

Két pályázat ügyében rendkívüli ülésen döntöttek Nyergesújfalun az önkormányzati képviselők kedden a városházán. Hosszú évek után ismét lesz bölcsőde a városban.
Az elkészült tervek szerint az intézmény kialakítása 33 millió forintba kerül. Az összeg 90 százalékát sikerült pályázaton elnyerni. A kivitelezésre kiírt közbeszerzési eljárás az első körben eredménytelen volt. A második fordulóra egy-egy tatabányai, esztergomi, illetve helyi cég jelentkezett be. A hiánypótlási kérést követően a megyeszékhelyi kft. kiszállt. A döntést előkészítő bírálat során az egyetlen szempont az ár volt. A képviselő-testület tagjai úgy döntöttek, hogy a nyergesújfalui Fischer-Bau Kft.-t nyilvánítják az eljárás nyertesének.

A rendelőintézet átépítése miatt a lábatlani székhelyű Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat átmenetileg az Eternit Óvodába költözött. Ebben az épületben működik majd a szintén mikrotérségi feladatokat ellátó pedagógiai szakszolgálat – és az óvoda. Az önkormányzatnak jelenleg nincs olyan helye, ahol a családsegítő szolgálat hosszabb távon, megfelelő körülmények között ténykedhetne. A képviselők úgy döntöttek, egy új épület kialakításához pályázati támogatást kérnek.

forrás: kemma.hu

Előzmény: Elkészült az új bölcsőde Lábatlanon


[ 2009.08.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-