nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Lábatlan Városi Kupa oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Lábatlan Városi Kupa
A városi kupa idén is sikeresen lezajlott, voltak súlycsoportok ahol nagyon jó színvonalú mérkőzések voltak.

Szeptember 20-Lábatlan Városi Kupa

A városi kupa idén is sikeresen lezajlott, voltak súlycsoportok ahol nagyon jó színvonalú mérkőzések voltak. Egy pozsonyi klub tette nemzetközivé a versenyt. Az egyéni eredményekből számolt kupát a Lábatlan csapata nyerte. Szakosztályunk eredményei a következők:

Aranyérmesek: Hédai Melánia, Szabó Nikolett, Molnár Dorina, Nagy Márk, Virág Krisztián diák A ban, 2 két súlycsoportban, és serdülőben. Krajcsovszky Bence.

Ezüstérmesek: Nagy Szelli, Molnár Dániel, Molnár Ákos, Varhol Sándor, Báthory Róbert, Krajcsovszky Máté, Polhammer Gergő, Moczkó Dávid.

Bronzérmesek: Varhol Sándor, Sterczer Zsolt, Ferencz István.

Ötödik helyezettek: Moczkó Dávid, Takács Balázs.

Fizel József


[ 2009.09.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek