nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Lábatlani focista a válogatottban! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Lábatlani focista a válogatottban!
A lábatlani utánpótlás-nevelés sikere, hogy Marosvölgyi János a regionális utánpótlás válogatottban vehet részt.


Marosvölgyi János az Arany János Iskola tanulója és a Lábatlani Egyetértés Sportegyesület 13 éves labdarúgója, meghívást kapott a regionális válogatottak edzőtáborozására Telkibe. Magyarország 160 legügyesebb 1996-ban született labdarúgója vehet részt a Magyar Labdarúgó Szövetség nemrégiben átadott új világszínvonalú létesítményében. János közéjük tartozik, ami nem meglepő, mert az 2008/2009-es szezonban 59 gólig jutott az előkészítő korosztályban , illetve már egy éve tagja a Komárom- Esztergom Megyei korosztályos labdarúgó válogatottnak. Ez is jól mutatja hogy Lábatlanon kiemelten kezelik az utánpótlás nevelést, és kiváló szakemberek dolgoznak a gyerekekkel.


Sok sikert kívánunk neki!


[ 2009.06.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek