nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Lábatlani kiállításon készült a hónap képe oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Lábatlani kiállításon készült a hónap képe
Oláh Ferenc lábatlani fotós képe lett az MKKSZ honlap látogatók szerint a hónap képe, ami a Gerenday Ház kiállításán készült
Oláh Ferenc fotósunk képe lett az MKKSZ honlap látogatók szerint a hónap képe, ami a Lábatlanon a Gerendayban kiállított "Kolonics a Sportlegenda" kiállítás tárlatrészletét mutatja be. Angyal Zoltán volt szövetségi kapitány,a Kolonics Alapítvány kuratóriumi elnöke levélben gratulált a Ferinek a sikerhez.

Mi is gratulálunk, a kép e hónapban része az MKKSZ honlap főoldalának, itt tekinthető meg: http://www.kajakkenusport.hu/fooldal/

[ 2013.07.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-