nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Lábatlani Nagycsaládosok Egyesülete éves beszámolója <%=Session(SessID)%> oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lábatlani Nagycsaládosok Egyesülete éves beszámolója <%=Session(SessID)%>

A LÁBATLANI NAGYCSALÁDOSOK EGYESÜLETÉNEK
2005. ÉVI PROGRAMJAINAK BESZÁMOLÓJA

„Igazából nincs más élmény, csak a család”
(Márai Sándor)
Az egyesületünk célja: Nagycsaládos családok és a város többi családjai és gyermekei részére kulturális és szabadidős programok szervezése - az egyesület 5 éve már ennek érdekében működik.
Programjaink: Kulturális célú, természetvédő és egészségmegőrző.

Egyesületünk 2001-ben alakult, 10 családból, 2005-ben már 32 családra nőt taglétszámunk.
Megbontva: 60 fő szülő, 12 fő 20-30 év közötti felnőtt fiatal, 5 fő 18-20 év közötti gyermek, 16 fő 14-18 év közötti gyermek és 61 fő 2-14 év közötti kiskorú gyermekek.
Összesen: 154 fő.

2005. 02. 01-én megtartott Közgyűlésen új vezetőségválasztás történt.
Elnök:Szakáll Józsefné Livi Titkár:Szabó Gáborné Katica Gazdasági vez.:Hollós Márta Ifj.védelmi f.:Szeghyné Gurin Eszter
A beszámoló megtekintése teljes terjedelemben

[ 2005.10.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek