nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Lábatlani női kézilabdacsapat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lábatlani női kézilabdacsapat

A MÚLT
1993 körül, páran felmentünk a fiúk edzésére. Aztán egyre többen lettünk, és úgy gondoltuk meg kellene próbálnunk kupákon elindulni. Akkor még mezünk sem volt, fekete pólóba, krétával írt számokkal játszottunk, aminek az volt a hátránya, hogy félidőre rendszerint a fél csapat leizzadta. Az eredményeink meglepően jók lettek, így ’95-ben –a lábatlani Egyetértés SE-nek köszönhetően - indultunk a Megyei Bajnokságban. Sajnos ekkor –és ez után sem – sikerült olyan embert találnunk, aki hitt volna bennünk, és elég fanatista ahhoz, hogy 15 nő edzője legyen.
Kapus és játékos problémáink voltak, és az, hogy a tehetségesebb embereket mindig elszippantotta egy felsőbb osztályba tartozó csapat. Szerencsére ezek a fellángolások tiszavirág-életűek lettek, így legtöbbször visszajöttek, hogy újra nálunk játszhassanak. Voltak nagy győzelmeink, és nagy bukásaink is, amiből sajnos az utóbbi időben több részünk volt, de soha nem adtuk fel, és mindig fel tudtunk állni a padlóról.

AZ EDZŐ
Szlaukó István.
1966-ban született. Már az általános iskolai években megismerkedett a kézilabdával, Kiss Ferenc testnevelő tanárnál. Középiskolai évek alatt, is tovább űzte ezt a sportot, és 1984-ben bekerült a tatai TAC csapatába. 1992-ben „Az év játékosa” elismerést vehetett át. Öt évet játszott az NB II., és egy évet NB I. B-ben.
1996-ban eljött Tatáról és Nagyigmánd színeiben játszott tovább. 1997-ben itt is sikerült megkapnia a legjobb játékos címet. Két éve Német László felkérte, játszon a lábatlani csapatban.
Szerencsénkre Bazsó Anikó megkérte legyen az edzőnk, amit szívesen elvállalt.

A CSAPAT
Balázs Loretta
Bazsó Anikó
Bélik Andrea
Gutter Anita
Kántor Petra
Kerle Magdolna
Kétyi Renáta
Kovács Emőke
Kovács Gabriella
Lőrincz Orsolya
Molnár Éva
Ölveczky Krisztina
Vandlik Edina
Vanek Katalin
Varga Anett
Vigh Csilla
Vizi Bernadett

A csapat jelenlegi tagjait megtekinthetik a médiatárban.

A JELEN
Most, hogy végre lett edzők, remélem sokkal jobbak leszünk, mint eddig. Januárba kezdtük az edzéseket, és már most látszanak a változások, mind hozzáállásban, mint tudásban. Részt vettünk két felkészítő tornán, ahol sikerült egy harmadik, és egy első helyet bezsebelnünk. Most már senki nem úgy megy fel a pályára, hogy játszunk egy jót, hanem úgy, hogy MINDENT megteszek azért, hogy nyerjünk!

Még mindig várunk új játékosokat, edzéseink kedden 17.30-tól 19 óráig, pénteken 19-től 21 óráig tartanak.


[ 2007.06.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek