nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Lábatlani Református Egyházközség felhívása oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Lábatlani Református Egyházközség felhívása
Kérjük támogassa adója 1%-ával a "Lábatlani Református Egyházközség célkitűzésének támogatására" Alapítványt!
KÉRJÜK, TÁMOGASSA ADÓJA 1%-ÁVAL A "LÁBATLANI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG CÉLKITŰZÉSEINEK TÁMOGATÁSÁRA" ALAPÍTVÁNYT!
ADÓSZÁMUNK: 18609879-1-11


Köszönettel:
A Kuratórium

Alapítványunk feltett szándékai között szerepel a hátrányos helyzetű gyermekek, családok, idősek felkarolása, műemléktemplomunk és környezetének szépítése, környezetvédelem, a határon túli magyarság lelki és anyagi támogatása, és általában véve Egyházközségünk munkájának segítése, támogatása.
Az előző években Alapítványunk különösen is sokat tett a Marosvásárhely közelében fekvő Székes község magyar iskolájának megmentéséért, és az ottani református gyülekezetért.
Közös programokat szervezett partiumi, felvidéki, erdélyi testvéreinkkel, melyekről Egyházközségünk honlapján is részletes tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők. (www.labatlan.istentisztelet.net)
Hátrányos helyzetű családokat, időseket segített, támogatott. Számos alkalommal pályázott sikeresen a Nemzeti Civil Alapprogram Nemzetközi Kollégiumához.

Úgy gondoljuk, hogy Alapítványunk eddigi tevékenysége alapján méltó arra, hogy továbbra is számíthasson az adófizető állampolgárok személyi jövedelemadójának 1%-ára.
Ezért kérjük, támogassa a "Lábatlani Református Egyházközség Célkitűzéseinek Támogatására" Alapítványt.

[ 2012.02.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-