nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Lábatlani siker a felnőtt Ob-n oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Lábatlani siker a felnőtt Ob-n
Fantasztikus sikereket értek el a lábatlani judósok a felnőtt I. osztályú Országos Bajnokságon. A judokát először szerepeltek ilyen rangos versenyen.

A lábatlani judosok, az elmúlt hétvégén több versenyen vettek részt, köztük két nemzeti bajnokságon.

A szakosztály életében először fordult elő, hogy I. osztályú felnőtt Országos Bajnokságon versenyzőt indítson. Idén eljött ez az alkalom is, és 4 fővel képviseltük Lábatlant ezen a nagy eseményen. Igaz nagyon fiatal csapattal, de ők megérdemelték a lehetőséget. A legfiatalabb, még első éves ifjúsági korú HÉDAI MELÁNIA 57 kg-bana nála idősebb és tapasztaltabb versenyzők ellen nagyon jól helyt állt, és a dobogó 3 fokára állhatott. A nővére MÓNIKA sem akart le maradni a húgától, 70 kg ban szintén a 3. helyre állhatott, ő is csak első éves junior.

A fiúknak nehezebb dolguk volt, bár még ők is junior korúak, tisztességesen helyt álltak, VIRÁG ATTILLA 81 kg ban 7. pontszerző helyen zárt. VÖRÖS BALÁZS most helyezetlenül zárta a versenyt. Így is eddig ez a legjobb eredmény amit judokáink elértek. Arra azért joggal lehetünk büszkék, hogy ezek a gyerekek LÁBATLANON ismerkedtek meg a sportággal, és mind saját nevelésűek.

A diák „A” korosztálynak Pakson az Atom Kupa keretében volt lebonyolítva a bajnokság. Itt két fővel voltunk érdekeltek, nagy reményeket fűztünk VIRÁG KRISZTIÁN szerepléséhez, most ősszel mindent megnyert ahol elindult, de az O.B. sajnos ez nem így sikerült.  Így a 49 kg ban, 7. helyen vagyis ő is pontszerző helyen végzett.

Ezzel párhuzamosan folyt a DIÁK „B” korosztály versenye az Atom Kupáért. Itt is 2 fővel vettünk részt, ezek a versenyzők az O.B. n esélyesek jó szereplésre, ez jó megmérettetés volt számukra. SZABÓ NIKOLETT, +49 KG BAN 2., még POLHAMMER GERGŐ 60kg ban 1 lett. Reméljük két hét múlva Baján az O.B. valami hasonlót teljesítenek.

Szombaton, szülői kísérettel Gútán volt 4 fő. Azért itt is letettük névjegyünket. MOCZKÓ DÁVID, és POLHAMMER GERGŐ bronzérmes, KRAJCSOVSZKY MÁTÉ 5.lett.

Nehéz hétvégén vagyunk túl, de az eredmények kárpótolnak a fáradtságért. És örülünk, hogy ismét tudtuk a város hírnevét öregbíteni.

Mindenkinek köszönjük a segítséget amit adott az eddigi munkához, de még, erre az évre nagy terveink vannak, és ha lesz további segítség azt is jól oldjuk meg.

A felkészítésben fiam, ifj. FIZEL JÓZSEF volt eddig is a segítségemre.


Id. Fizel József edző

III. dan.


[ 2009.09.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
HÉDAI MÓNIKA, VIRÁG KRISZTIÁN, HÉDAI MELÁNIA
Meláni a dobogón
Móni a dobogón