nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület bemutatása oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület bemutatása

A Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület


A Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület 2005. március 10-én jött létre, alakulásunkat jogerős bírósági végzés 2005. május 12-én hagyta jóvá. Az egyesület teljes tagsága jelenleg 24 fő, eddigi tapasztalataink reményeinket igazolják, tagságunk folyamatosan gyarapszik, az érdeklődők célpontja leggyakrabban a pártoló tagság. Tevékenységünk folyamatosan bontakozik, az alapító tagok elképzeléseinek megfelelően. Sokat dolgoztunk a Duna part szebbé, használhatóbbá tételén, padokat, tűzrakókat helyeztünk el, az elburjánzott aljnövényzetet és a veszélyes, leszakadt faágakat eltakarítottuk. A Duna legnagyobb természeti ajándéka városunknak, meg szeretnénk mutatni minden érdeklődőnek a szépségeit, de mint veszélyforrás is jelentős lehet, így az iskolások számára tájékoztató előadásokat, és a már felkészülteknek vízitúrát szeretnénk rendezni. 2006-os legjelentősebb nyilvános szereplésünk várhatóan a május 1-i rendezvény parti részének szervezése lesz, amennyiben a vízállás lehetővé teszi, testvértelepülésünk, Karva rendezvényeit is látogathatják majd lakóink, kishajóval. Tevékenységünkkel, belépési szándékkal kapcsolatos érdeklődésüket szívesen fogadjuk!

Az egyesület felelős vezetői:


- Sujbert Levente  - egyesületi elnök     ( 70 / 558-0468 )
- Szalai László      - egyesületi alelnök  ( 20 / 974-5722 )


Tagok:

- Bauer Oszkár
- Fülöp Ferenc
- Fülöp Róbert
- Garai József
- Garai Norbert
- Garai Zsolt
- Gere Sándor
- Gombás Bertold
- Gombás János
- Hortai Tamás
- Horváth Norbert
- Kálmán György
- Keil Ferenc
- Király Zsolt
- Németh Sándor
- Oláh Ferenc
- Pánczél Mihály
- Sujbert Ferenc
- Sujbert Levente
- Szabó Sándor
- Szalai László
- Szlávik Béla
- Török István
- Zigó Zoltán[ 2006.03.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek