nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Lábatlani sportsikerek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lábatlani sportsikerek
Kádár Edvárd és Kádár Adrián a Tatai Atlétikai Club színeiben judózik és ért el komoly országos és nemzetközi sikereket az elmúlt időszakban.
Április 2-án Pozsonyban szerepelt rangos nemzetközi versenyen lépett tatamira Kádár Edvárd és Kádár Adrián. A viadalon magyarok melett szlovák, cseh, szlovén, osztrák és bolgár judósok indultak. A verseny nagyságát jól mutatja, hogy két napon át két teremben rendezték a mérkőzéseket. A két lábatlani fiú a Tatai AC színeiben 4 győzelemmel és egy vereséggel bronzérmet nyert.

Április 8-án a debreceni Főnix sportcsarnokban rendezték a Diák A korcsoportos Magyar-kupát. Az elmúlt évek egyik legjobb helyszínén, kitünő szervezés mellett a 38 kilós súlycsoportban Kádár Adrián két győzelemmel bejutott az elődöntőbe, ám ott minimális különbséggel kikapott szlovák ellenfelétől.A bronzmeccsen ukrán ellenfelét simán legyőzve szerezte meg a szépen csillogó bronzérmet. Adrián ezzel a tavaly nyert magyar bajnoki bronzérem után bizonyította, hogy súlycsoportjában az ország legjobbjai között kell számolni vele.
Edző: Szeles Viktor és Staudt Béla

A mellékelt fotókon a két fiú a dobogó harmadik fokán zöld övben látható

[ 2017.04.13. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
Kádár Edvárd
Kádár Adrián