nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Lábatlani Természetbarátok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Lábatlani Természetbarátok
Vadregényes, cselekvő természetvédelem - a lábatlani gyerekek búbánatvölgyi táborozáson vettek részt Kecskés Ferenc szervezésében.

A Lábatlani Természetbarátok Egyesülete 19. alkalommal rendezte meg természetismereti vetélkedőjét, melyen a karvai (Szlovákia) és a lábatlani iskola (Arany J. Ált. Isk.) vett részt. A vetélkedőn kilenc csapat indult, akik közül az első és a második helyezett jutalma volt az Esztergom-búbánatvölgyi Vadregény Panzió által biztosított táborozás. Az egyesület célja, hogy aktív közreműködéssel nevelje a fiatalokat a természet szeretetére és védelmére. A program során a gyerekek saját kezüleg gyártottak madárodúkat, melyeket ki is helyeztek Búbánatvölgyben, miközben tanulmányozták a Szamárhegyen élő madarakat is.

Forrás: Hidlap


[ 2009.07.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-