nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Lábatlani Vállalkozók Klubja oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Lábatlani Vállalkozók Klubja
Alakuló összejövetel: Gerenday Közösségi Ház, 2014.09.03. 18 óra. Egy baráti beszélgetés, közös gondolkodás, ahol az ember és a vállalkozás a közös téma.
Meghívó
Meghívjuk Önt a Lábatlani Vállalkozók Klubjának alakuló összejövetelére: egy baráti beszélgetésre, közös gondolkodásra, ahol az ember és a vállalkozás a közös téma.
Dátum és hely: Gerenday Közösségi Ház, 2014.09.03. 18 óra
Úgy látjuk, hogy ezzel az összejövetellel egy hiánypótlást oldunk meg. A közös gondolkodássaé erősíteni fogjuk Lábatlan városát, az olyan emberek részvételével, akik akarnak is, tudnak is tenni önmaguk és szűkebb otthonuk jobbá tétele érdekében.
Az összejövetel célja: egymás tevékenységi körének megismerése, kapcsolatok kialakítása és közös gondolkodás a környezetünk, városunk még élhetőbbé tétele érdekében.
Mit hozzon magával:
- megvalósítható ötleteket
- nyitottságot
- tiszteletet Önmaga és mások iránt
- pozitív jövőképet
- tenni akarást a közösségért
Tisztelettel:
Bodrogai Ferenc
Ollé Ferenc
Ollé Sándor

[ 2014.08.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-