nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Lábatlani vezető az MLSZ-ben oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Lábatlani vezető az MLSZ-ben
A megyei igazgatóság irányítását a jövőben vezető beosztású munkavállalóként a Khéner László látja el. Január 14-én sor került az első értekezletre

Khéner Lászlót, a fiatal sportvezetőt jelölte ki Dr. Csányi Sándor a Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöke az MLSZ Komárom-Esztergom Megye Igazgatójának. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) közgyűlése 2010. június 14-én módosította a szövetség alapszabályát, amely szerint az MLSZ területi feladatait 2011. január 1-jétől a szövetségen belül kialakított megyei (budapesti) igazgatóságok irányítják. A megyei igazgatóság irányítását a jövőben vezető beosztású munkavállalóként a megyei igazgató látja el.


Január 14-én sor került az első igazgatói értekezletre, amelyen Vági Márton, az MLSZ főtitkára tartott köszöntő beszédet, majd elmondta az MLSZ céljait, elvárásait, bemutatta a menedzsment tagjait. Az értekezlet végén átadták a Csányi Sándor által aláírt kinevezési okmányokat.
Megyénk új igazgatója a Testnevelési Egyetem sportmenedzser szakán szerzett diplomát, korábban a Lábatlani Egyetértés Sportegyesület utánpótlás vezetői majd elnöki pozícióját töltötte be.


[ 2011.02.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek