nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Lábatlanon is mértek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Lábatlanon is mértek
A gyorshajtók az interneten is megtekinthetik saját fotóikat. Lábatlanon egy autós 126 km/h-val hajtott.

Lábatlanon még március harmadikán taposott bele a gázba egy Opel Vectra 1,9 DT személyautó sofőrje. A megengedett 50km/h helyett 126-tal száguldott. A jutalma egy kétszázezer forintos csekk.

forrás:kemma.hu

Megnézhetik a saját szabálysértésükről készült fotót egy honlapon azok az autósok, akiket levélben értesít a rendőrség a bírságról. A 274 millió forintból létrehozott rendszerrel az ORFK jelentősen szeretné csökkenteni a "nem is hajtottam gyorsan, nem is parkoltam rossz helyen, még csak nem is jártam arra"- típusú kifogásokat.


[ 2011.04.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek