nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Lábatlanon járt Schirilla oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lábatlanon járt Schirilla
Az egészséges társadalomért zajló futóakció kapcsán Lábatlant is érinti Schirilla György, akit Schrenk Péter képviselő fogadott.

Október 16-án 14:46 perckor  érkezett Lábatlan Süttő felőli határára Schirilla György, ahol a város képviselőjétől, Schrenk Pétertől egy békeszalagot vett át, majd a  a polgárőrség biztosításával általános iskolás gyerekek kíséretében futott át a városon. A futáshoz több tapasztalt helyi futó is csatlakozott.

Schirilla délután fél 4-kor érkezett Nyergesújfalura, ahol az általános iskola eterniti épületének diákjai és helyi sportolók várták és kísérték a Térségi Közösségi Ház előtti térre.

Köszönet a fotókért a Polgárőrségnek

A futás célja:

2009. október 14. és október 23. között futom le a Mosonmagyaróvár és Salgótarján közötti több száz kilométeres távolságot. Közben pontosan 56 lakott területet érintek, ahol futók csatlakoznak hozzám kisebb nagyobb távokra. A résztvevők szalagot kötnek a kopjafára és dedikált emlék lapot kapnak tőlem. A 10 napig tartó tömeg sport rendezvény legfőbb célja, hogy az 56-os forradalom emlékét sporttal, szeretettel, egészséggel, és békével ünnepeljük. Bizonyára nagy öröm lesz számomra, amikor az út végén befutok Salgótarjánba a kopjafán díszelgő 56 szalaggal, hogy részt vegyek az utcai futóverseny megnyitóján.

Schirilla György


[ 2009.10.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-