nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Lábatlanon történt oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lábatlanon történt
Beszámoló a két ülés közötti eseményekről december-január-február

December 11-én a PR Telecom műszaki vezetőjével tárgyaltunk hivatalunkban a helyi televíziós adás lehetőségéről, a tárgyalások nem vezettek eredményre, ezért további megbeszélést kezdeményeztünk a vezérigazgatóval.
December 16-án kihelyezett képviselő testületi ülés volt.
Január 6-án a Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat keretében működő Támogató Szolgálat támogatási szerződését Budapesten írtuk alá.
Január 9- én Nyergesújfalun a térfigyelő rendszer kiépítésével kapcsolatos megbeszélésen az aljegyző úr vett részt.
Január 11-én Judó nemzetközi edzői konferencia volt Lábatlanon.
Január 12-én a PR Telecom vezérigazgatójával - Fojt Istvánnal - történt megbeszélésen volt a jegyző asszony és az aljegyző úr Miskolcon. A tárgyalás eredménye a testületi ülés anyagát képezi.
Január 14-én Gál Tamás - a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség területi képviselője - tájékoztatott a 2009. évi európai uniós pályázati lehetőségekről.
A Kossuth Rádió riportere a „Hajnal-Táj” című műsorban készített interjút az alpolgármester úrral és a jegyző asszonnyal a Piszkei Papír Rt. helyzetéről és Lábatlan jövőjét illetően.
Ezen a napon tartotta első ülését az iskolafejlesztésre létrejött ad-hoc bizottság.
Január 16-án Nyergesújfalun a közbeszerzéssel kapcsolatos értekezleten vett részt Kunfalvi Zoltánné és a jegyző asszony.
Január 19-én intézményvezetői értekezletet tartottunk a költségvetés egyeztetésével kapcsolatosan.
Nyergesújfalun a Pedagógiai Szakszolgálati ülése volt, a társulási megállapodás módosítása a testületi anyag napirendje.
A Pisztherm Kft. taggyűlése Kecskés Ferenc urat választotta meg a Kft. ügyvezető igazgatójának, határozott időtartamra, 2009. április 15-ig.
Január 21-én a 2009. évi közbeszerzési tervet készítettük elő a Hidas ügyvéd iroda munkatársával.
Január 23-án Süttő polgármesterével tárgyaltunk a Kábel Tv. szolgáltatás összehangolásával kapcsolatosan.
Január 27-én az „Út a munkához program” című fórumon a Megyei Önkormányzatnál Vénusz Zoltánné és Schmidt Gáborné ügyintézők vettek részt.
Január 28-án az akadálymentesítési munkák elszámolását decemberben elkészítettük, és határidőre megküldtük a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökségnek. Ezt követően hiánypótlási felhívást kaptunk, melynek egyeztetése 2009. január 28-án történt és a kért további iratokat, adatokat megküldtük.
Ezt követően kerül majd sor az elszámolás tartalmi ellenőrzésére, ennek befejezése után várhatóan február 11-én és 12-én kerül sor a helyszíni ellenőrzésre. Amennyiben mindent rendben találnak úgy legkorábban március végén várható a támogatás kifizetése.
Január 29-én az iskola fejlesztéssel kapcsolatos kérdésekről egyeztettünk a tervezővel. Az iskola által megadott tanteremszükséglet alapján és jogszabályok figyelembevételével egy megvalósítható koncepció terv készítésén dolgoznak.
Január 30-án a Pisztherm Kft. Felügyelő Bizottsági ülés volt.
A Hír TV január 30-ai Célpont című műsorában az alpolgármester nyilatkozott a Piszke Papír Rt.-nél fennálló helyzetről.
Január 31-én városi kispályás labdarúgó torna volt a Dózsa Gy. úti iskola tornatermében.
Február 1-jével a megüresedett Rákóczi F. út 138 – 140. I/7. sz. alatti bérlakás a Rendőrkapitányság bérlőkijelölése alapján Horváthné Szűcs Ágnes r. hadnagy asszony részére került kiutalásra. Az I/6. szám alatti bérlakásban bérlőcsere történt, a bérlő Vojczek Szilvia r. főhadnagy lett. Az I/5. szám alatti megüresedett bérlakásra még nem történt meg a bérlőkijelölés.
Február 2-án Oktatási, Művelődési és Sport bizottsági ülés volt.
Február 3-án Szociális és Egészségügyi, valamint Pénzügyi Gazdasági Bizottsági ülés volt.
Pisztherm Kft. Felügyelő bizottsági ülés is volt.
Február 4-én Településfejlesztési és Környezetvédelmi bizottsági ülés volt.
Az ülések napirendje a testületi ülés napirendjének véleményezése.
Február 5-én az iskolafejlesztési bizottság második ülése lesz.
Esztergomban az aktív korúak ellátásával kapcsolatos új jogszabályi előírások ismertetésén, valamint a foglalkoztatási és szociális adatbázis bemutató szakmai felkészítő képzésen Vénusz Zoltánné vesz részt.


Lábatlan, 2009. február 4.

Török István
polgármester

[ 2009.02.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek