nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Lábatlanon történt - április oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lábatlanon történt - április
B E S Z Á M O L Ó a két képviselőtestületi ülés közötti eseményekről  - az április 28-i testületi ülés első napirendi pontja

Március 25-én Táton a Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében árvízvédelmi rendszer erősítése gyakorlaton Kiss Gábor aljegyző úr és Hortai Tamás műszaki előadó vettek részt.

Április 2-án Az Európai Parlament tagjainak választásával kapcsolatos értekezleten a jegyző asszony volt.

Április 3-án A hagyományos Holcim díj átadó ünnepség volt Tatán. 54 beérkezett pályázatból Micimackó Óvoda 500 e Ft, Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesülete 300 e Ft támogatást nyertek. Az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola különdíja egy Thompson típusú televízió.

A Gerenday Közösségi Házban Both Lehel és Fujimoto Mami zongora koncert volt.

Választópolgáraink április 3-ig megkapták az Európai Parlament tagjainak választására az értesítőt, valamint az ajánlószelvényt.

Április 4-én Esztergom – Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás szervezésében kistérségi Sportgála rendezvény volt. Lábatlani gyerekek harmadik helyezést nyertek.

Április 8-án rendkívüli testületi ülés volt.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség területi referense Gál Tamás tájékoztatott a várható pályázati lehetőségekről.

Április 9-én Esztergom – Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulási ülés volt.

A választás informatikai rendszerével kapcsolatos jegyzői értekezleten Lénártné Istvánné és a jegyző asszony vett részt.

Április 14-én a Rechnitzi polgármester meghívására testvérkapcsolati látogatáson vettem részt.

Április 15-én A Sziltop Nonprofit Kft. képviseletében Takaró Szilvia kereste meg hivatalunkat az ügyben, hogy az esti gimnázium székhelyét az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola Rákóczi F. út ingatlanába tehessék át. A székhely áthelyezést azért kérte, mert a fenti telephelyen 1 osztályra fogyott a létszám és így az intézményt meg kellene szüntetni.

Kértük, hogy amennyiben mód van rá ne szüntessék meg az esti gimnáziumot, mert úgy gondoljuk, hogy erre szükség van a településen.

Ezért a székhely megváltoztatásához hozzájárultunk.

Április 17-én Szántó József vezetésével a kistérség helytörténeti tagjai megtekintették a Holcim Lábatlani gyárát, melyen az aljegyző is jelen volt.

A Máltai Szeretetszolgálattól a Gondozási Központ szervezésében 400 e Ft támogatást nyertek lábatlani idős lakók ingatlanjaik akadálymentesítésére.

Április 20-án a nyugdíjas Köztisztviselők és Közalkalmazottak Egyesülete rendezvénye volt a Panoráma étteremben.

Április 20-tól lomtalanítás volt városunkban.

Április 22 -én Nyergesújfalun rendezendő ünnepélyes Rendőr Napon vettem részt.

Április 23-án Nyergesújfalu Város 20 éves várossá válása alkalmából a rendkívüli testületi ülésen Boda Csaba alpolgármester vesz részt.

Április 28-án a testületi ülést megelőzően lesz a Pénzügyi - Gazdasági Bizottsági ülés, fő napirendje a az önkormányzat 2008. évi gazdálkodásáról szóló beszámoló megvitatása.

Lábatlan, 2009. április 22.

Török István
polgármester

[ 2009.04.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek