nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Lábatlanon ülésezett a Magyar Tudományos Akadémia Bizottsága oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lábatlanon ülésezett a Magyar Tudományos Akadémia Bizottsága

Csütörtökön a lábatlani Gerenday Közösségi Házban tartotta soron következő ülését a Magyar Tudományos Akadémia Veszprémi Akadémiai Bizottság Regionális és Területfejlesztési Munkabizottsága és a Magyar Tudományos Akadémia Regionális Kutatások Központja. A Duna menti agglomeráció lehetséges területfejlesztési irányairól szóló előadások számos érdeklődőt vonzottak. Szó volt a transznacionális és határon átnyúló fejlesztési lehetőségekről a Duna völgyében, a Duna menti agglomeráció közlekedésfejlesztési irányairól, a barnamezők rehabilitációs sikereiről és problémáiról, valamint a kistérségfejlesztés lehetőségeiről.

A rendezvény célja, hogy a térség gazdasági hatékonyságához, fejlesztéséhez és a modernizációhoz szükséges célokat a helyi döntéshozók a legújabb kutatási ismeretek birtokában, együttműködve határozhassák meg.
[ 2006.10.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-