nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Labdarúgás2:Lábatlan-Rechnitz 1:5 (1:2) oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Labdarúgás2:Lábatlan-Rechnitz 1:5 (1:2)
Udvarias vendéglátók

Az első edzőmérkőzés mindjárt egy jó csapat ellen. Az eredmény kicsit túlzó, de a rechnitzi győzelem megérdemelt. A kemény edzésmunka éreztette a hatását, néhány játékos eléggé fáradtan mozgott a csapatból, ennek ellenére a játék a mérkőzés néhány periódusában egészen biztató volt, amit a 3 kapufánk is jelez. Gólszerző: Bokréta József.
Nagyon üde színfoltot jelentett a mérkőzés előtti villámtorna a 94-95-ös korosztály tagjaiból alakult négy csapat között. Örömmel mondhatom, hogy az utánpótlás edzőpárosunk (Szabó Gábor-Horváth László) egyre jobb munkát végez.
[ 2003.08.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek