nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Lábtenisz pályaavató verseny oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lábtenisz pályaavató verseny
Bartl János alszakosztályvezetőnk szervezésében egy kiváló hangulatú és remek színvonalú versennyel avattuk fel augusztus 20-a délelőttjén az újjávarázsolt lábtenisz pályát. Nagy örömünkre szolgált, hogy nemcsak szűkebb pátriánkból, hanem a megye más részéből is eljöttek hozzánk versenyezni. Ráadásul a vendégeink szinte profinak számítanak a szakágban, hiszen hetente rendszeresen versenyeznek Tata-Fényesen (és ez meg is látszott a teljesítményükön). A verseny színvonalát mutatja, hogy a hazai csapatok teljesen egyenrangú partnerek voltak, sőt a végére a gyengébben kezdő csapatok is belejöttek a játékba. A frissítőkről (zsíros kenyér, sör, üdítő) ezúttal is, mint szinte minden versenyen csapatunk "mindenese" gondoskodott.
A végeredmény:
1. Tata-Fényes 9 pont
2. Holcim 8 pont
3. Forest 7 pont
4. Pfleiderer 4 pont
5. Öregfiúk és Piszke Papír 1 pont
Mivel ilyen jól sikerült a verseny, tervezzük egy őszi lábtenisz bajnokság beindítását, amennyiben 5-6 csapat jelentkezne. Aki úgy érzi, hogy részt venne 1-1 csapattal a bajnokságban, kérem, hogy ugyanezen a lapon a Lábatlan focija fórumba írjon egy rövid üzenetet.
[ 2003.08.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek