nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Lakossági bejelentés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Lakossági bejelentés
Minden magyar állampolgárnak joga van tudni, hogy milyen mérgező, és más potenciális veszélyeket tartalmazó áruk érkeznek hazánkba, Európába.
Ezek megismerése nélkül a magyar kereskedelem megtisztulására remény sincs, - ismeretük hiánya sérti az egészséges élethez való alkotmányos alapjogunkat, valamint jelentős gazdasági károkat okoz!
Természetesen a tájékoztatás kiemelt állami feladat lehetne, azonban ez most hazánkban még Internetes platformon sem működik, vagy körülményes.

Van azonban egy alapítványi támogatású honlap, mely elvállalta ezt a közérdekű munkát, és napi frissítésben közli a veszélyes termékek listáját – mégpedig minden ellenszolgáltatás nélkül!
EU-s adatbázisokra támaszkodik, jelentései beazonosíthatók, és nem rémhírek!

Mérgező élelmiszerek és veszélyes áruk!
Itt nézheti meg, mit NE vásároljon:
http://www.ketesaruk.hu


[ 2010.03.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-