nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Lakossági felhívás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lakossági felhívás

Az ÁNTSZ Dorogi,Esztergomi Kistérségi Intézete tájékoztatja a lakosságot, hogy az elmúlt időszakban megnőtt a gombamérgezéses esetek száma.
Felhívjuk a figyelmet, hogy ismerőstől, házalótól ne fogadjanak el, vagy ne vásároljanak bizonytalan fajtájú, esetleg mérgező, vadon termő gombát!
A mérgező gombák fogyasztása akár halált is okozhat, ezért csak gombaszakértő által bevizsgált, és bizonyítottan emberi fogyasztásra alkalmas gombát használjanak fel ételkészítésre!
Ingyenes gombaszakértői vizygálat működik az Esztergomi Városi Piacon hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton 7-12 óra között.
Dorogon Szuhi Ferenc (Dorog, Bécsi út 2. sz. alatt) folyamatosan végez ingyenes gombavizsgálatot.


[ 2007.10.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek