nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Lakossági felhívás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lakossági felhívás
Tisztelt lakosok tájékoztatjuk Önöket, hogy 2013. július 20-21-én Lábatlan város központjával kerül megrendezésre a XIII. GARMIN Rally és VECTRA-Line kupa.

Tisztelt lakosok és érintettek!

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy 2013. július 20-21-én Lábatlan város központjával kerül megrendezésre a XIII. GARMIN Rally és VECTRA-Line kupa.
Az autóverseny lebonyolítása több helyszínen zajlik.
Szombaton délután 15:30 órai kezdettel egy ünnepélyes rajtceremóniára kerül sor Lábatlanban, a Gerenday Ház szomszédságában a József Attila úton. Ezt követően a versenyzők elindulnak Gyermelyre, a Petőfi térre ahol másnap megkezdik a megmérettetést.
A futamok utáni helyreállító szerelési munkákat Gyermelyen, a Bajnai úton és a tésztagyár parkolójában végzik el a versenyautókon.
A rendezvény lezárt helyszínei (gyorsasági szakaszok), az alábbi településeket érintik:

I. Lezárt szakasz: Bajna – Bajót elágazás - Lábatlan

A lezárás miatt Bajnáról csak Nagysáp felé lehet Bajótra és Lábatlanra eljutni, illetve Lábatlanról csak Nyergesújfalun és Bajóton át lehet Bajnára utazni. A menetrend szerinti autóbuszok zavartalanul közlekednek.
A lezárás tervezett időtartama: 06:00-tól 15:30-ig, időszakosan.

II. Lezárt szakasz: Máriahalom – Szomor

A lezárás Máriahalom település előtt 1 km-re kezdődik és Máriahalom településre érve a Széchenyi István u. és a Szomori u.-on elhaladva Somodorpusztán át Szomor településig tart.
A menetrend szerinti buszok zavartalanul közlekednek.
A lezárás tervezett időtartama: 06:30-tól 16:00-ig időszakosan.

A futamok közötti időben a lezárt szakaszok megnyitásra kerülnek.
A versenyen, a mezőny három alkalommal halad át a lezárt útszakaszokon.

A lezárt szakaszokra gyalogosan belépni és járművel behajtani TILOS! A versenyt mindenki saját felelősségére látogathatja, a biztonsági előírások betartása mellett!

Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy ezen a napon útjaikat és teendőiket a fent leírtak figyelembevételével tervezzék meg. Együttműködésüket és megértésüket köszönjük.

Egyesületünk megtesz mindent az akadály és balesetmentes lebonyolítás érdekében, de ezen kívül szükség van minden személy és csoport felelősségteljes
közreműködésére. A lezárt szakaszokon gyalogosan és járművel közlekedni szigorúan tilos!

További információk a www.duen.hu és a www.rte.hu internetes oldalakon találhatók.

Mindenkinek kellemes szórakozást és kikapcsolódást kíván a rendezőség!

FIGYELEM AZ AUTÓVERSENY VESZÉLYES SPORT !!!


[ 2013.07.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek