nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Lakossági fórum oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lakossági fórum
A „Duna-Pilis-Gerecse” Vidékfejlesztési Egyesület 2011.03.03-án18:30 órakor Lábatlanon,a Gerenday Közösségi Házban tart lakossági fórumot
Meghívó

A „Duna-Pilis-Gerecse” Vidékfejlesztési Egyesület 2011.03.03.-án (csütörtök) 18:30 órakor Lábatlanon,a Gerenday Közösségi Házban (2541 Lábatlan, Rákóczi Ferenc u.170.) tartja az ÚMVP Irányító Hatóságának 6/2011 Közleményének megfelelően a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia felülvizsgálatának soron következő lakossági fórumát, amelyre ezúton tisztelettel meghívom.

A lakossági fórumra várunk minden helybéli vállalkozást, civil és egyéb szervezetet illetve a lakosságot.

Kérünk minden kedves pályázni szándékozót, hogy a www.dunapgve.hu illetve www.mvh.gov.hu oldalakon letölthető projekt adatlapok benyújtásával segítse fórumunk eredményességét.

Tisztelettel:
Bérces József
Elnök

Csolnok, 2011.02.28.


[ 2011.03.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-