nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / KORONAVÍRUS tájékoztatás / Lakossági tájékoztatás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lakossági tájékoztatás
A Lábatlani Polgármesteri Hivatal működésére vonatkozóan, tekintettel a kialakult koronavírussal összefüggő járványügyi helyzetre...

Tisztelt Lakosság!

A Lábatlani Polgármesteri Hivatal működésére vonatkozóan, tekintettel a kialakult koronavírussal összefüggő járványügyi helyzetre, az alábbi működési rend kerül bevezetésre:
A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása 2020. március 18-án szerdától határozatlan időtartamra szünetel.
Az állampolgárok önkormányzati ügyekben kizárólag telefonon (33-517-500) és elektronikus úton fordulhatnak a hivatalhoz a polghiv@labatlan.hu email címen.
Hatósági ügyekben az e-ügyintézésre használt e-önkormányzati portál, ezen kívüli hatósági ügyekben pedig ugyanúgy a polghiv@labatlan.hu email cím áll rendelkezésre.

Halaszthatatlan hatósági ügy esetén, melyben a személyes kontaktus nem elkerülhető, csak az ügyintézővel előre egyeztetett időpontban van lehetőség a hivatalba belépésre.

Hagyatéki ügyekben a hetesiagnes@labatlan.hu címen kérhetik ügyintézőnk segítségét.
Az intézkedések bevezetésére a személyes kontaktusok minimalizálása és emiatt a járvány terjedési esélyének csökkentése miatt kerül sor.
A járvánnyal kapcsolatos információk megosztására a honlapon külön alcímet hoztunk létre abból a célból, hogy a vonatkozó általános tájékoztatást, illetve intézményekkel kapcsolatos információkat folyamatosan biztosítsuk.
Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Teller Péter polgármester
Schantzl Edit jegyző


[ 2020.03.16. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-