nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Lakossági tájékoztató oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Lakossági tájékoztató
Lakossági tájékoztató a lábatlani árvízhelyzetről,mely a hét második felében tetőzik Lábatlan területén.

Lakossági tájékoztató a lábatlani árvízhelyzetről

A Duna vízgyűjtő területén lehullott csapadék és a hegyekből lezúduló hóolvadás miatt a 2002-es vízszintnél magasabb vízállásra számítunk, mely a hét második felében tetőzik Lábatlan területén.

A település magasparti jellegéből adódóan két helyszínen szükséges védekezési feladatok ellátása, további lakóingatlanokat jelenlegi ismereteink szerint az ár nem veszélyeztet. Az árhullám levonulásáig az önkormányzat saját erőforrásaira támaszkodva, a Polgárőrség segítségével a védekezési feladatokat ellátja, így további önkéntesek segítségére nincs szükség.

A árvízvédelmi feladatok zavartalan végzése érdekében kérem a lakosságot, hogy a partszakaszt gyalogosan, gépjárművel ne közelítsék meg.

A Tata, Tatabánya és Esztergom irányába a közúti forgalom, illetve a menetrendszerint közlekedő autóbuszjáratok a vízállástól függően ideiglenesen korlátozásra kerülhetnek, így indulás előtt tájékozódjon az útvonal járhatóságáról.
További információk esetén tájékoztatjuk a lakosságot.

Dinnyés István
polgármester


[ 2013.06.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-