nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Látogatási tilalom oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Látogatási tilalom
Az esztergomi kórházban mától, Dorogon holnaptól tilos a látogatás! Visszavonásig érvényes.

Látogatási tilalmat rendeltek el csütörtökön (november 26) az esztergomi Vaszary Kolos Kórház összes fekvőbeteg osztályán. A rendeletre azért volt szükséges, mert a kistérségben jelentősen megnövekedett az influenzaszerű megbetegedések száma.

A dorogi Szent Borbála Szakkórházban péntektől (november 27) tilos a látogatás. Dr. Varga Győző, a dorogi intézmény igazgató főorvosa a Kék Dunának elmondta, hogy a kórházban a betegek és az ápolók is be vannak oltva az új típusú influenza ellen. Az intézkedés visszavonásig érvényes.
Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.11.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek