nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Látogatási tilalom országszerte oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Látogatási tilalom országszerte
45 kórházban illetve egészségügyi intézményben van részleges vagy teljes látogatási tilalom az influenza miatt.

INFLUENZA: 45 kórházban van látogatási tilalom

45 kórházban illetve egészségügyi intézményben van részleges vagy teljes látogatási tilalom. A legtöbb fekvőbeteg intézményben a szülészeti, csecsemő-, és gyermek valamint intenzív osztályokon van zárlat. Január 30-ig összesen kilencen haltak meg itthon influenzával összefüggő megbetegedésben a mostani szezonban - közölték az Országos Epidemiológiai Központ honlapján szerda délután az ÁNTSZ adatai alapján. Hat betegnél az H1N1 vírust, háromnál pedig az influenza "B" vírusát mutatták ki a vizsgálatok. Az egyik áldozat az 5 éven aluliak, öten a 35-59 évesek, hárman a 60 éven felüliek korcsoportjába tartoztak.

A fővárosban és Pest megyében 2011. január 25-től látogatási tilalom van a váci Jávorszky Ödön Kórház Szülészetnőgyógyászati, Gyermekgyógyászati, valamint Újszülött Osztályán, valamint a Heim Pál Kórház Koraszülött- és pathológiás újszülött, Haemato-onkológia, Intenzív, valamint Csecsemő osztályain.
2011. január 28-től tilos látogatni a Róbert Károly körúti Egészségügyi Szolgáltató Kft
Szülészet-Nőgyógyászati, valamint Újszülött Osztályán.
Január 28-tól tilos a látogatás a ceglédi Toldy Ferenc Kórház Szülészet-Nőgyógyászati, Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán, az Intenzív Osztályon, valamint a Kardiológiai őrzőben.
2011. január 31-től látogatási tilalom lépett érvénybe a kistarcsai Flór Ferenc Kórház
Csecsemő-gyermekgyógyászati, Szülészet, Újszülött + Perinatalis részlegében, az Intenzív, Onkológia Osztályokon és az osztályos subintenzív örzőkben.
2011. február 1-től nem lehet látogatni a Szent László, valamint a Szent István Kórházak Szülészet-nőgyógyászati Osztályán, valamint a Hematológia, Gyermekhematológia, a Hematológia és Őssejttranszplantációs Osztályokon.
2011. február 1-től a Szent Imre Kórház Intenzív, valamint a Speciális intenzív Terápiás
egységben tilos a látogatás.
Tilos látogatni a Károlyi Sándor Kórház-Rendelőintézet Intenzív osztályán is.
2011. február 2-től látogatási tilalom van érvényben a Nyírő Gyula Kórház minden osztályán.

Baranya megyében 2011. január 26-tól látogatási tilalom van érvényben Mohácsi Városi Kórház Intenzív, Szülészet-nőgyógyászati, valamint Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán. Teljeskörű látogatási tilalom van érvényben 2011. február 1-től a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjában.

Bács-Kiskun megyében 2011. február 1-től látogatási tilalom lépett érvénybe a Bajai Szent Rókus Kórházban. A Gyermekosztályon teljes, a Szülészet-nőgyógyászati osztályon részleges a látogatási tilalom.

Csongrád megyében 2011. január 18-től látogatási tilalom van a dr. Bugyi István Kórház-Rendelőintézet minden osztályán.

Fejér megyében 2011. január 28-tól teljes látogatási tilalom van Móron a Városi Kórház-Rendelőintézetben, Fejér Megyei Szent György Kórházban Székesfehérváron, a Szent Pantaleon Kórházban Dunaújvárosban, Csákváron a Sirály Egészségügyi és Szociális Szolgáltatónál, a Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Drogterápiás Otthonában Ráckeresztúron.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében 2011. január 28-tól látogatási tilalmat rendeltek el a jászberényi Szent Erzsébet Kórház Csecsemő és Gyermekosztályán, valamint a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályon. 2011. február 1-től látogatási tilalom lépett életbe a szolnoki Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet valamennyi osztályán, valamint a Mezőtúr Városi Kórház-Rendelőintézet Csecsemő és Gyermekosztályán és a Szülészeti és Újszülött egységben.

Komárom-Esztergom megyében 2011. január 28-tól teljes látogatási tilalom van Tatabányán a Szent Borbála Kórházban, a Hospice Szeretetszolgálat intézményében, az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Szolgáltató Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft Ápolási Intézetben, Esztergomban a Vaszary Kolos Kórházban, a Magyar Kékkereszt Egyesület és Református Iszákosmentő Misszió Alkohológiai Szakintézetében Dömösön, az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézetben Tatán, a Dorogi Szent Borbála Szakkórház és Szakorvosi Rendelőben, a komáromi Selye János Kórházban, a kisbéri Batthyány Kázmér Szakkórházban.

Nógrád megyében 2011. január 24-től látogatási tilalom van Balassagyarmaton, a Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet Gyermekosztályán, valamint január 31-től a kórház Szülészet-nőgyógyászat, Infektológia, valamint Intenzív terápiás Osztályán. 2011. február 1-től nem szabad látogatni a salgótarjáni Szent László Megyei Kórház valamennyi osztályán.

Somogy megyében 2011. február 1-től látogatási tilalom van érvényben a Marcali Városi Önkormányzat Kórház-Rendelőintézet Csecsemő-Gyermekosztályán. 2011. február 3-tól látogatási tilalmat rendeltek el a kaposvári Kaposi Mór Kórház valamennyi fekvőbeteg osztályán.

Tolna megyében 2011. február 1-től teljes látogatási tilalom van érvényben a dombóvári Szent Lukács Kórház Szülészeti-nőgyógyászati Osztályán, valamint szűkített látogatási idő van érvényben a kórház további osztályain. 2011. február 2-től látogatási tilalmat vezettek be a Tolna megyei Önkormányzat Balassa János Kórházában Szekszárdon a Belgyógyászati Tömbben.

Veszprém megyében 2011. február 1-től tilos a látogatás a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház minden osztályán, a Magyar Imre Kórházban Ajkán, a zirci Városi Erzsébet Kórházban, Pápán a Gróf Eszterházy Kórház és Szakrendelő Intézetben, a balafonfüredi Állami Szívkórházban, aTapolcai Kórház Egészségügyi Nonprofit Kftnél, a VMÖ Tüdőgyógyintézetében, Farkasgyepűn és az Alkohol Drogsegély Ambulancia Egyesület Szenvedélybetegek Rehabilitációs Intézetében Noszlopon.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2011.02.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-