nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Leader győzelem oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Leader győzelem
Duna – Pilis - Gerecse, kalandra hív a régi vármegye! A győztes Leader Közösség!

Megérte a sok erőfeszítés a dorogi és esztergomi kistérségek alkotta vidékfejlesztési Közösségnek, hiszen az Irányító Hatóság döntése nyomán a közösség bekerült a végső kedvezményezettek körébe. Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében meghirdetett Leader programban elindult önkormányzatok, vállalkozók és civil szervezetek képviselői és a tervezést koordináló csoport remek munkát végzett, hiszen az általuk elkészített Helyi Vidékfejlesztési Terv megvalósítására több mint egy milliárd forint érkezik majd a két kistérségbe!

A két kistérség a győzelmet megünnepelendő 2008. október 10-én pénteken 15.00 órától egy rendhagyó közösségépítő rendezvényt is szervez amelynek keretében a tavalyi nagysikerű bajóti gálamérkőzés után ismét megmérkőzik egymással a dorogi és esztergomi kistérség polgármestereinek válogatottja, ezúttal Dorogon a sporttelep műfüves pályáján. A mérkőzésre, és azt követő fogadásra szeretettel várjuk a Leader program iránt érdeklődőket.

Dorogi Helyi Vidékfejlesztési Iroda www.dtkt.hu
Esztergomi Helyi Vidékfejlesztési Iroda www.egomkisterseg.hu


[ 2008.10.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek