nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Lebontják vagy felújítják? oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Lebontják vagy felújítják?
A tatai művelődési ház kapcsán hasonló problémák merültek fel, mint Lábatlanon, kérdés, ott hogy határoz az önkormányzat.
Tatán, a Várkanyarban álló művelődési ház modern épülete többek szerint nem illik a történelmi miliőbe, ám jó állapotban akár érdekes ellenpontja is lehetne az ódon környezetnek. Arányai, tömegalakítása nem nélkülözi a fantáziát, ám lerobbant, elhanyagolt külseje és rossz műszaki állapota miatt nem tűr további halasztást a sorsa felől dönteni. A műszaki vizsgálat megállapította, vagy le kell bontani, vagy át kell alakítani és felújítani. Az önkormányzatnak hamarosan döntésre kell jutnia a Magyary Zoltán Művelődési Ház ügyében - hangzott el az október 30-iki testületi ülésen.

Természetesen nem egy-két hónap alatt került rossz állapotba a 35 éves épület, hangsúlyozta Berczelly Attila, a Városkapu Zrt. vezérigazgatója. Gyakoriak a beázások, helyenként omlásveszély, gombásodás mutatkozik a falakon, rosszak és korszerűtlenek a nyílászárók, a víz- és fűtési rendszer elavult. A felújítást a Városkapu Zrt. saját költségén elvégezni nem képes, a testület segítségét kérte a vezető. A képviselő-testület költségkalkulációt kért a vezérigazgatótól a rekonstrukcióra, de nem végleges az elhatározás a ház jövőjéről. Az átépítés mellett felmerült a lebontás is gondolata is. Hamarosan visszatérnek az ügyre, a képviselők szakértők bevonásával alkotják meg véleményüket.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.10.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-