nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Leépítés Nyergesújfalun oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Leépítés Nyergesújfalun
Elbocsátja dolgozóinak hatvan százalékát a nyergesújfalui tetőpalagyár. Both Zoltán ügyvezető ezt a visszaeső építőipari kereslettel indokolta.

Leépítés Nyergesújfalun

Elbocsátja dolgozóinak hatvan százalékát a nyergesújfalui tetőpalagyár. Both Zoltán ügyvezető a visszaeső építőipari kereslettel indokolta, hogy a 127 dolgozóból 84-től megválnak július elején. A nyergesújfalui gyár 1903 óta folyamatosan üzemel. Tavaly tulajdonosváltás volt: a korábbi osztrák befektetőtől egy dán cég vette meg, amelynek Európa több mint húsz országban van leányvállalata.

forrás:kekduna.hu


[ 2009.05.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-